20 Απρ 2014

Ποια κρασιά μπορούν να συνοδεύσουν το Πασχαλινό μας τραπέζι!!

Τα ήθη, τα έθιμα, οι τοπικές κουλτούρες και τις θρησκευτικές παραδόσεις!! Όλα αυτά άρρηκτα συνδεδεμένα, με τα τοπικά εδέσματα από κάθε γωνιά της χώρας μας από τον Έβρο ως την Κρήτη… Ένα συνονθύλευμα θρησκευτικών τελετών, τοπικών παραδόσεων, γεύσεων που αποτελούν την μυσταγωγία του Ελληνικού Ορθόδοξου Πάσχα, την τελετουργία των Ελλήνων γύρω από το τραπέζι,..
Διαβάστε περισσότερα »

1 Απρ 2014

Τα νησιά του Αιγαίου στο Top 10 των Οινικών Προορισμών παγκοσμίως!!

Greek Aegean Islands Named One Of The 10 Best Wine Travel Destinations
The Aegean Islands in Greece have been selected as one of the “10 Best Wine Travel Destinations for 2014″ by Wine Enthusiast magazine in their January issue.
Τα νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα επελέγησαν για πρώτη φορά σαν ένας από τους 10 καλύτερους Οινικούς προορισμούς του κόσμου για το 2014 από το περιοδικό Wine Enthusiast.....
Διαβάστε περισσότερα »

Συντήρηση των ψαριών με αλάτισμα και ξήρανση

Ο τρόπος συντηρήσεως των ψαριών με αλάτι είναι γνωστός από αρχαιοτάτων χρόνων. Ως αλάτιση θεωρούμε την επεξεργασία εκείνη κατά την όποια χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο αλάτι, σε ξηρή και υγρή μορφή. Η συντήρηση των ψαριών με την μέθοδο αυτή αποβλέπει στον εμποτισμό της σάρκας του ψαριού...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...