2 Μαΐ 2012

Πολιτική Ομιλία της Κατερίνας Μονογυιού στην Μύκονο (Video)

Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση  στην ΚΔΕΠΠΑΜ από την υποψήφια  βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ.Κατερίνα Μονογυιού.                      
Στην εποχή της έντονης απαξίωσης των πολιτικών προσώπων,ο ενθουσιασμός και η υποδοχή του κόσμου στην Κατερίνα έδειξε ότι.......
έχει ανάγκη απο νέα πρόσωπα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ παρευρέθησαν προκειμένου να ακούσουν την ομιλία της κ. Μονογυιού,ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων,κ.Ιωάννης Βρούτσης,ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθάνασιος  Κουσαθανάς – Μέγας,ο Αντιδήμαρχος κ.Αλέξανδρος Βαμβακούρης,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Γρυπάρη,Μιλτιάδης Ατζαμόγλου,Γιάννης Θεοχάρης,Νατάσα Πάουλα,Κυριάκος Καλαμαράς ,Νικόλας Σαλάχας,ο Επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Μυκονιάτικη Άνοιξη» και Αντ/δρος της Τ.Ο κ. Αντώνης Κουσαθανάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κωνσταντίνος Κουκάς.
 Από την τοπική οργάνωση της Ν.Δ ο Πρόεδρος της κ.Θόδωρος Χαριτόπουλος και ο Γραμματέας κ.Λευτέρης Μπρίγκος ,φίλοι του κόμματος καθώς και αρκετοί Μυκονιάτες.
 
Την  Διαιτολόγο-Διατροφολόγο  κ. Κατερίνα Μονογυιού προλόγισε και προσκάλεσε στο βήμα ο Αντιπρόεδρος της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνης Κουσασθανάς.
 
Στην ομιλία της  η υποψήφια βουλευτής κέρδισε το κοινό μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια που δεν συνηθίζεται σε προεκλογικές περιόδους από υποψήφιους δείχνοντας μια άλλη αντίληψη για το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική.Ευχαρίστησε την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων για την τιμητική πρόταση και τούς λόγους που την ώθησαν να κατέβει υποψήφια στις εκλογές.
Χαρακτηριστικά  τόνισε οτι "τα νησιά μας είναι διαμάντια ακατέργαστα και χρειάζεται να κατεργασθούν για να λάμψουν μέσα στο Αιγαίο"
 παρακολουθείστε video:
Η κ.Μονογυιού μίλησε για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία που απασχολεί ιδιαίτερα τα μικρά νησιά,για το περιβάλλον,για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, για τον ενναλακτικό Τουρισμό και την διεύρυνση της Τουριστικής περιόδου και εξέφρασε την πίστη της στην Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.
Θεωρούμε σημαντικό να συμμετέχουν στην πολιτική σκηνή νέα πρόσωπα με το ήθος, τις γνώσεις και τη διαδρομή της Κατερίνας Μονογυιού. 

Ντίνα  Πρωτογεράκη
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...