17 Ιουν 2011

Η ελληνική γαστρονομία στη Νορβηγία, με την υπογραφή της Νταιάνα Κόχυλα



 
Το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου (ΕΚΤΕ), που λειτουργεί από την 1η Ιουνίου στην καρδιά του Όσλο, στη Νορβηγία, ξεκινά τη συνεργασία του με τη διεθνώς  καταξιωμένη στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας Νταιάνα Κόχυλα για τη διάδοση της ελληνικής διατροφής και κουζίνας στη Νορβηγία. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα ..δραστηριοτήτων και προγραμμάτων, οι Νορβηγοί θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να μαγειρεύουν ελληνικά χρησιμοποιώντας παραδοσιακά υλικά στην καθημερινή διατροφή τους.  Οι δραστηριότητες και τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας με την Νταιάνα Κόχυλα στη Νορβηγία ή και την Ελλάδα, διάθεση των βιβλίων της μέσα από το Delicatessen κατάστημα του Ελληνικού Κέντρου «Kalimera Hellas» σε ειδικές τιμές για τους Νορβηγούς λάτρεις της ελληνικής κουζίνας, μεγάλο αφιέρωμα από την Νταιάνα Κόχυλα για την ελληνική διατροφή μέσα από τις σελίδες του μοναδικού περιοδικού για την Ελλάδα στη Νορβηγία «Kalimera Hellas» – έκδοση Οκτώβριος 2011, πλούσια αρθρογραφία, video και πληροφορίες για την ελληνική γαστρονομία στο internet, μέσα από τις σελίδες του κόμβου GoGreeceNow.com και πολλές άλλες εκδηλώσεις και event για την ελληνική γαστρονομία.
Υπενθυμίζεται ότι το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου αποτελεί μία ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας North Events στη Νορβηγία, με στόχο τη σταθερή προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης.
Traveldailynews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...